divendres, 31 d’octubre del 2014

Missatges d'un col·lectiu veïnal



A partir d'avui, tot l'univers pot saber quin és el missatge dels veïns de Parc Riuclar!

Ha estat tot un mes d'interacció artística amb el col·lectiu d'aquest barri de Tarragona, majoritàriament dones que gràcies al satèl·lit de Google han llençat un missatge al món.
 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Podria haver estat en la nostra llengua. Gràcies per la teva contribució al genocidi català.

llort-figuerola ha dit...

Sobretot el que ens caracteritza als catalans és per la nostra pluralitat,
les comunitats veïnals d'aquests edificis acordaren posar aquestes dues paraules.
Crec que comentaris com el que ha deixat no afavoreixen el procés d'independència, pensi les paraules dos cops abans de deixar-se endur per la rauxa, potser així convencerà algú... no cal que li digui que la meva tasca ens afavoreix més que no pas el que es pensa vostè.

Anònim ha dit...

El que ens caracteritza als catalans és la llengua catalana i després la pluralitat. El procés d'independència no el vull per res si ha d'anar en detriment de la meva llengua estimada. Com a creatiu que ets, penso que podries haver aportat el teu granet de sorra amb la teva idea, només calia una mica d'amor propi i arribar a un acord amistós. Idea malaguanyada, perquè ara els satèl·lits enfoquen un terrat a Catalunya i veuen UNIDOS i no UNITS.

Anem de pet a la desaparició i és perquè per voler ser tan tolerants se'ns han cruspit els de sempre. No t'acuso, tots en som poc o molt culpables. Aviat l'anhelada pluralitat que esmentes serà un perfecte monolingüisme castellà, que jo com a barceloní puc testificar ja s'ha produït en un vuitanta per cent, el qual enterra l'herència de la meva família de quan els parapets en plena Rambla lluitaven per la llibertat i la pluralitat en un bellíssim català - George Orwell en fou testimoni al seu Homenatge a Catalunya.

Alegría en la disolución, Unidos en Castilla.